Werkwijze

Ben je aan het verbouwen of heb je een nieuwbouwhuis gekocht? Hoe eerder je onze experts inschakelt, hoe meer mogelijkheden er zijn. Als de plafonds nog open zijn of er moet nog gebouwd worden, kunnen de lichtpunten op elke gewenste plek worden aangelegd. Is je huis al spic en span? Ook dan zijn er nog voldoende mogelijkheden om de expertise van LED Trimless in te zetten voor een optimaal verlichtingsplan in huis.

Voordelen van een lichtplan:

  • Direct een sfeerbeleving;
  • Professioneel advies door jarenlange ervaring;
  • Snelle opleverdatum mogelijk;
  • Nooit meer te weinig licht;
  • Altijd duurzame verlichting.

Maatwerk

Een lichtconcept is maatwerk: om een passend plan te maken, de juiste sfeer te creëren en elke ruimte optimaal te verlichten is meer nodig dan een plattegrond met de maten. Hoe is de ruimte ingedeeld? Waar staat de eettafel? En de televisie? Hoe specifieker de informatie, hoe beter het plan aansluit op de wensen van jou als eindgebruiker. We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Duurzame producten

Het assortiment van LED Trimless bestaat uit een serie elegante, duurzame en betaalbare verlichtingsproducten die elke ruimte in huis afmaken. Daarnaast levert LED Trimless continu maatwerk. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een lichtconcept of lichtplan in je woning, winkel, kantoor of tuin? Neem dan direct contact met ons op.