Maatwerk

Of het nu gaat om verlichting in de woonkamer, slaapkamer, je kantoor, badkamer of toilet: een lichtplan is maatwerk. LEDTrimless werkt met trimless spots, profielen en wandlampen. Elke ruimte wordt voorzien van een passend ontwerp.

Advies voor de juiste verlichting

Met verschillende lichtbronnen kun je diverse effecten creëren. Schakel je een van onze adviseurs in dan krijg je een compleet lichtplan. Er is aandacht voor verschillende type lampen: direct licht, indirect licht en diffuus licht (basisverlichting). In het meest optimale lichtplan voor je woning komen deze drie vormen van verlichting samen. Diffuus licht geeft vrijwel geen schaduw en is vergelijkbaar met daglicht. Indirect licht, bijvoorbeeld een vloerlamp, wordt vaak ingezet als sfeerverlichting. Direct licht heeft een duidelijk doel. Denk aan een leeslamp of verlichting om een kunstwerk (letterlijk) uit te lichten.

Kosten voor een lichtplan

Er worden geen kosten berekend voor het uitwerken van een lichtplan in 2D of 3D!

Verlichting op maat

Heb je interesse in verlichting op maat? Ook dat kunnen we voor je realiseren. LEDTrimless.nl is ook leverancier van LED-strips inclusief aansluitschema’s en bijpassende coderingen. Wij leveren profielen tot een lengte van vier meter, indien gewenst leverbaar in verschillende kleuren voorzien van poedercoating. LED-strips zijn tevens leverbaar met dimbare voeding. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voor bedrijven

LEDTrimless is ook inzetbaar als sparringpartner voor bedrijven, architecten, stylistes of installateurs. Heb je begeleiding nodig binnen je verlichtingsproject? We denken graag met je mee. Ook voor vragen met betrekking tot eNet Smarthome en plaatsen van inbouwkaders voor Tetragon trimless spots kun je contact met ons opnemen.