Retouren

Om een snelle en correcte afhandeling van uw retourzending te regelen hanteert LED Trimless een retourprocedure met twee manieren van afhandelen, te weten:

1: Retour van een ontvangen bestelling welke binnen 14 dagen door u wordt geretourneerd.
2: Retour van een product binnen de garantietermijn van twee jaar.

Procedure retourneren binnen 14 dagen na ontvangst:

– Vraag een retournummer aan via info@ledtrimless.nl;
– Vul het retourformulier volledig in;
– Schrijf het retournummer duidelijk op het pakket.

Je kunt het pakket versturen mits het voldoet aan de volgende eisen:
1. Alle producten zijn in originele staat en indien van toepassing niet gemonteerd geweest.
2. Alle verpakkingen zijn onbeschadigd.
3. De producten dienen, in de orginele verpakking, degelijk verpakt te worden in een overdoos.
4. Het pakket dient voldoende gefrankeerd te zijn.
5. Op de buitenzijde van het pakket – niet op de originele verpakking – dient duidelijk zichtbaar het door ons toegekende retournummer te worden geschreven. Indien geen retournummer zichtbaar is wordt uw pakket niet door ons aangenomen en retour afzender gestuurd.

Na ontvangst van het pakket neemt LED Trimless de retourzending zo spoedig in behandeling. Je wordt hiervan per e-mail op de hoogte gehouden.

De kosten voor de retourzending en de risico’s zijn volledig voor rekening van de koper.

Terugbetaling

Als het geretourneerde product voldoet aan bovenstaande voorwaarden, stort LED Trimless het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug op je bankrekening of creditcard. Je krijgt per e-mail een creditnota opgestuurd. Voldoet het geretourneerde product niet aan de voorwaarden van LED Trimless, dan kunnen wij helaas het aankoopbedrag niet aan u crediteren.

Let op: U krijgt niet de verzendkosten van de aankoop vergoed!

Procedure retourneren binnen de garantietermijn

De garantietermijn van alle producten gekocht bij LED Trimless bedraagt twee jaar. Is het product binnen deze termijn defect geraakt?
– Vraag een retournummer aan via info@ledtrimless.nl;
– Vul het retourformulier volledig in;
– De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper tot blijkt dat de claim terecht is. LED Trimless vergoedt het bedrag aan verzendkosten dat op de factuur in rekening is gebracht. Franco of zendingen onder rembours worden niet aangenomen en retour afzender gestuurd.
– Let op! Schrijf het retournummer duidelijk op het pakket.

Je kunt het pakket versturen mits het voldoet aan de volgende eisen:

1. De producten dienen degelijk verpakt te worden in een overdoos.
2. Het pakket dient voldoende gefrankeerd te zijn. Onvoldoende of niet-gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen.
3. Op de buitenzijde van het pakket – niet op de originele verpakking – dient duidelijk zichtbaar het door ons toegekende retournummer te worden geschreven. Indien geen retournummer zichtbaar is wordt uw pakket niet door ons aangenomen en retour afzender gestuurd.

Na ontvangst van het pakket neemt LED Trimless de retourzending zo spoedig in behandeling. Je wordt hiervan per e-mail op de hoogte gehouden. De kosten voor de retourzending zijn volledig voor rekening van de koper tot LED Trimless de claim gegrond verklaard.

Retouradres

LED Trimless
Wijkermeerweg 6-B
1948 NW Beverwijk

Opnieuw leveren

Als het geretourneerde product door LED Trimless defect is bevonden en onder de garantie valt, stuurt LED Trimless je een nieuw product toe. Is deze niet meer leverbaar? Dan doet LED Trimless een gelijkwaardig voorstel.